Evanghelia dupa Satana (Mary Parks #1) PDF Patrick Graham Fast Discover

  • Posted on: 25 May 2016
  • By: admin
Category of Ebook: "Thriller" User's Rating:
677 ratings
Evanghelia dupa Satana (Mary Parks #1)
.
Language: Romanian More Info: Hardcover, 478 pages
Date of Publication: June 2009 by Editura Nemira (first published 2007) Author/Writer:
Book Tags: Thriller, Horror, Fiction Original Book Title: L'Evangile selon Satan

Page Description:

Prezentare de carte Patrick Graham - Evanghelia dupa Satana
Februarie 1348, Marea ciuma...
In manastirea-fortareata Bolzano, maica stareta Isolda de Trente s-a zidit de vie, pentru a lua cu ea in mormant un teribil secret. Un ucigas fara chip o urmarea in aceste locuri sfinte. Treisprezece nopti. Treisprezece crime ritualice. Treisprezece calugarite crucificate. De la acel a Prezentare de carte Patrick Graham - Evanghelia dupa Satana
Februarie 1348, Marea ciuma...
In manastirea-fortareata Bolzano, maica stareta Isolda de Trente s-a zidit de vie, pentru a lua cu ea in mormant un teribil secret. Un ucigas fara chip o urmarea in aceste locuri sfinte. Treisprezece nopti. Treisprezece crime ritualice. Treisprezece calugarite crucificate. De la acel apus, de cand s-a instapanit asupra manastirii Bolzano, Fiara s-a hranit cu carnea si cu sufletele slujitoarelor Domnului.
2006, Hattiesburg...
Rachel, asistenta serifului local, ancheteaza disparitia a patru tinere. Dupa ce dispare la randul ei in mod misterios, Marie Parks, agent FBI cu puteri paranormale, intervine sa ancheteze cazul. Specializata in cross-killers, criminali in serie care isi schimba des locul, Marie descopera cadavrul mutilat al lui Rachel si corpurile celor patru chelnerite crucificate intr-o cripta. Ucigasul, de o cruzime metodica nemaiintalnita, pare a fi trimis de peste secole de Satan insusi.
Vatican, cateva zile mai tarziu...
Cardinalul Oscar Camano, liderul congregatiei Miracolelor, realizeaza ca cele patru tinere asasinate sunt cele trimise de el in Statele Unite pentru a ancheta valul de crime din sanul ordinului secret al Pustnicelor, insarcinat cu pazirea manuscriselor interzise ale crestinatatii. Parintelui iezuit Carzo, cel mai bun exorcist din randul Bisericii, ii revine sarcina de a regasi evanghelia pierduta in urma cu sase secole: Evanghelia dupa Satan.

Categories: